Wednesday 15 July 2015

Câini fără adăpost

Problema cainilor fara adapost din tara noastra este atat de serioasa, incat a trecut granitele. In timp ce tarile occidentale au gasit solutii pentru rezolvarea problema cainilor fara stapan in Romania, autoritatile par depasite de problema.
Peste 50.000 de caini fara stapan se plimba nestingheriti numai pe strazile capitalei si peste 1.500 de oameni ajung zilnic la spital din cauza ca muscaturilor.

Ca sa evitam o contactul cu acesti cainii, trebuie sa tinem cont de cateva ponturi extrem de utile.
Chiar daca suntem atacati de un caine sau mai multi, nu trebuie sa stam pe loc, ci sa avansam. De asemenea, este recomandat sa nu creem un contact vizual cu cainele, pentru ca privitul il poate atrage.

Animal-Away emite ultrasunete la o frecventa de aprox. 23.000 Hz pentru a alunga caini nedoriti, atata timp cat senzorul de miscare este activat. Senzorului de miscare cu unde infrarosii are rolul de a economisi cat mai mult energia bateriei alcaline de 9 V. Fiind alimentat de o baterie Animal-Away poate fi usor instalat in orice loc fara sursa de electrictate.. Animal-Away poate fi pus pe peretele casei , pe cornisa cladirii sau poate fi prins pe un stalp infipt in pamant. 
Desi aparatul este rezistent la apa, este necesar a se detasa dispozitivul principal din carcasa de protectie in cazul in care vremea este nefavorabila (furtuna, viscol puternic, ninsori abundente).To become more data click here Dispozitiv Dazer Romania.

No comments:

Post a Comment