Saturday 21 November 2015

Warme 100% schapenwollen sokken voor de koude winter maanden


Nu de herfst is aangebroken en de winter maanden al weer voor de deur staan, zijn we allemaal op zoek naar warme sokken. Bij Betaalbaresokken.nl hebben we betaalbare wollen sokken welke ook uiterst geschikt zijn wanneer u last heeft van zweetvoeten. 100% schapenwollen sokken absorberen vijf maal zoveel vocht als katoen waardoor zeetvoeten worden verminderd. Deze warme winter sokken zijn zonder knellend elastiek in het boord en met pluche zool, dus heel erg comfortabel om te dragen.

Wanneer u op zoek bent naar andere soorten warme sokken, bieden we naast wollen sokken ook nog warme bamboe en tweed garen sokken, dus voor elk wat wils bij Betaalbaresokken.nl.

Wij van Betaalbaresokken.nl geven zo veel mogelijk informatie over de stoffen die in onze sokken zijn verwerkt. Wij gaan voor milieuvriendelijke producten en/of voor sokken met speciale eigenschapen, anders dan de sokken die u meestal tegenkomt in de gangbare winkels. Daarnaast is het belangrijk dat sokken heerlijk en comfortabel aanvoelen aan uw voeten. Op onze site geven we informatie over de verschillende stoffen en hun eigenschappen en specialiseren we ons op de beste producten die in Litouwen, Italië, Duitsland worden geproduceerd op dit gebied.

Wol bestaat uit zachte, dunne haren afkomstig van de vacht van verscheidene dieren. Wollen sokken zijn het best om de bloedcirculatie van uw voeten stimuleren. Het advies voor baby’s is dan ook om wollen sokjes of slofjes met blote voetjes te dragen. Hierdoor worden de voetjes gemasseerd en blijven lekker warm maar zweten niet.

Bamboetextiel komt van de natuur en is volledig biologisch afbreekbaar. Het is geprezen als de natuurlijke, groene en eco-vriendelijke textiel van de 21 e eeuw. Je kunt het misschien niet voorstellen, maar bamboetextiel voelt heel erg zacht aan. Door de micro gaatjes in de bamboevezel kan de stof 4 keer sneller zweet absorberen en verdampen. Bamboe is opvallend ademend door de open structuur van de vezels, waardoor het verkoelend is in de zomer en in de winter warmer dan katoen. Een van de unieke eigenschappen van bamboe is de van zichzelf bevattende anti bacteriële stof, hierdoor gaan er niet zo snel vieze luchtjes in je sokken zitten. Bij andere stoffen wordt dit bereikt door allerlei chemische toevoegingen. De Bamboe plant maakt zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. De vezels die worden gebruikt ondergaan geen enkele chemische bewerking, ze worden geplet en eenvoudigweg gestoomd.

Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden doorgaans tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatende textiel van te maken. Gekamd katoen wordt de garens gekamd vóór het spinnen waardoor de stof zachter en soepelere wordt, er minder onzuiverheden voorkomen en ook na veel wassen geen pluisjes ontstaan (peeling). Door dit proces worden 10 tot 15% van de garens verwijderd. De kortste eerst, want hoe langer de katoengarens, hoe beter de kwaliteit van uw sokken.Get more information about wool socks then you can always consider wollen sokken.


Linnensokken blijven langere tijd sterk door de eigenschappen van linnen. Het zijn sterke planten. Daardoor is linnentextiel 2-3 keer sterker dan katoen. Linnensokken absorberen en verdampen snel vocht. Linnensokken hebben geen pluisjes waardoor er geen allergieën zijn. Een van de unieke eigenschappen van linnen is, net als bamboe, dat het van zichzelf antibacteriële stof bevat. Daarom heeft deze stof een negatief effect op de bacteriën die nare zweetgeurtjes veroorzaken.

Wij presenteren u ook universele professionele sportsokken die geschikt zijn voor alle soorten binnen/buiten sporten en outdoor-activiteiten. Ze zijn super comfortabel tijdens langdurige sport of wandel activiteiten. De sokken zijn gemaakt van top kwaliteit naturel- en synthetisch garen.

Met de combinatie van gekamd katoen, voor goede ventilatie en het creëren een comfortabel microklimaat, de synthetisch stof polyamide, voor extra sterkte, en elastaan (lycra) zijn de sokken elastisch en hebben een perfecte pasvorm!

We hopen u snel te verwelkomen bij Betaalbaresokken.nl

No comments:

Post a Comment